(044) 383-93-59
(067) 551-25-31
(094) 928-63-59
з 09:00 до 18:00 *

Ваш кошик:

товар | 0,00 грн

Новинка повітродувка Oleo-Mac BV 250


Oleo-Mac  представляє нову  ручну повітродувку BV 250  : інноваційну та високопродуктивну, вона була розроблена для задоволення потреб як вимогливих людей, так і фахівців з екологічного обслуговування.

Надзвичайно легкий, зручний, адаптований та високопродуктивний  вентилятор BV 250  ідеально підходить для інтенсивної та безперервної роботи з турботою про навколишнє середовище.

Двотактний двигун EURO 5 об'ємом 25,4 см³ гарантує  низький рівень викидів,  а двосегментний поршень, трикомпонентний колінчастий вал та кований шатун забезпечують високу продуктивність (1,3 к.с.) та швидке прискорення навіть під час інтенсивної роботи. завжди поважаючи навколишнє середовище.

З точки зору простоти використання ручка ізольована від двигуна за допомогою 3-х антивібраційних пружин, так що  коливання, що передаються, значно зменшуються  , щоб не втомлювати оператора.
Рукоятка управління має м'яке на дотик гумове покриття та ергономічну геометрію, що робить її зручною та ефективною.

Система фільтрації повітря, ізольована по периметру від кришки, закріпленої двома гвинтами, має всередині великий паперовий фільтр, який легко чиститься та забезпечує високе всмоктування. На опорі фільтра, з іншого боку, встановлений  рідинний діод  , патент Emak, який допомагає продовжити час обслуговування і підвищити продуктивність.

З сьогоднішнього дня у вимогливих приватних осіб та садівників з'явився новий потужний союзник для прибирання садів, парків та міських територій:  повітродувка BV 250  підходить для використання у будь-яку пору року, для будь-якого виду робіт!

Дізнайтесь зараз на Oleo-Mac.com.ua  і у  наших спеціалізованих дилерів.